• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

En fika i Mafouta

Idag for jag in till Mafouta, som ligger all deles utanför Brazzaville, för att betala vår elräkning. Varannan månad kommer en faktura på 16 000 frcs CFA. Det motsvarar 240 SEK. Det är ett fast belopp och vi har ingen elräknare i huset. Vi kan alltså använda el utan att tänka på kostnaden. Vi ska så småningom få en elräknare.

Bredvid elbolagets kontor har det byggts en ny bensinmack och jag måste absolut ta en fika. I Sverige brukar jag gå in och ta en kaffe och en kanelbulle. Fast där är det inte lika elegant som här i Brazzaville. Det finns flera sådana här anläggningar i stan..

IMG_7916

IMG_7919

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *