• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

26 mars 2015

Idag har jag besökt banken BCI, som finns vid Congo Pharmacie. Det var inget problem att öppna ett konto. Jag behövde ett boendebevis, eller vad det nu kallas. Det fixar Magloire, han är ju anställda av centrala Mairie i Brazzaville och ska fixa det i morgon. Jag ska alltså  börja överföra pengar från min bank i Sverige till ett konto på BCI. Jag vet ännu inte vad banken i Sverige tar för att överföra pengar. Mitt Visa-kort går ut 15 maj i år.

Jag väntar fortfarande på hur det ska gå med mina pengar, som bankautomaten hos Credit du Congo tog tillbaka den 9 mars. Det ska regleras av min bank i Sverige och Visa. Vi pratade idag med den bankautomat-ansvarige i Credit du Congo. Han lovade att det inte skulle vara några problem, allt skulle fixa sig. Jag avvaktar!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *