• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Tisdag 31 mars 2015

I går öppnade jag ett konto i bank här. Det var inga problem. När bankkvinnan kom på att jag var född 1939 sa hon: c’est trop, dvs det är för mycket. Jag antog hon menade att jag var för gammal för att öppna konto hos dom. Men det fungerade, så nu har jag ett konto och kan föra över pengar från min bank i Sverige.
När jag var i Brazzaville på måndagen, kom de från elbolaget till Nganga Lingolo. Vi kunde visa kvitto på att vi betalt. Magloire och jag besökte elbolaget SNE i Brazzaville. Det visade sig att tids nog ska vi få fakturor på den el vi använder. De har inte satt upp någon elmätare. De ska installera en så småningom. SNE har verkligen skött detta dåligt.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *