• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Bob påkörd

Vi har en landsväg drygt ett hundra meter ner. Jag visste inte att Bob gick dit ibland. Det kan inte ha varit ofta. Idag tog någon vänlig själ hand om honom och tog hit honom i skottkärra.. Han hade blivit påkörd av en bil. Väldigt jobbigt. Han skrek, där han lagts på verandan, av och till. Det rykte i benen, som inte tycks vara brutna. Han var tidvis helt borta. Nu ikväll har vi tagit in honom. Han kan inte resa sig, men klagar inte. Dock måste han ha ont. Vi hoppas nu att han ska kunna gå på tre ben så småningom. Men vi har ingen aning. Vi har en veterinär i Brazzaville, men han är nu i Kindamba och vi kan inte ta in honom till en klinik i staden. Alphonsine är praktisk och har ordnat att han får smärtstillande och något lugnande. Men han tjuter ibland just nu.

Väldigt jobbigt, men vi hoppas det ska ordna sig.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *