• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Referendum 2

Nu har vägen mot Nganga Lingolo öppnats. Vi har fått hit vår bil och några boende som stannar här till måndag troligen. De bor i kvarteren med många oposionella, attackerad av polis och möjligen militär. De har med sig vår mat, tidigare inköpt, så nu har vi för alla som finns här. Det är dock bara sju personer och ett barn som kommit. Vanligtvis far det många bilar förbi här på landsvägen, men nu är det tyst.

Vår bil som varit sönder sedan februari i år har äntligen reparerats. Vi måste ha den för att kunna driva vårt projekt Maman Ulla. Vi har lagt nästan 20 000 på den. Bromsarna är utslitna och det är fortfarande problem med elsystemet, så än återstår det reparationer. Hur som helst är det skönt att vi kommit så långt med den.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *