• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Mirakelhund BOB

Bob skadades den 15 oktober. Vi fick inte kontakt med veterinären förrän den 19e och jag fick medicin. Efter en vecka kom veterinären ut hit. Jag fruktade att han skulle säga att vi borde avliva hunden. Men Bob hade blivit bättre  han kunde släpa sig fram. Veterinären skrev ut mer medicin och gav några injektioner. Igår 29e kunde Bob börja gå på alla fyra benen, men han vinglar iväg och faller. Det har varit för känslomässigt att ta några bilder på honom. Han får medicin och massage med en antiinflammatorisk salva, så jag har hopp att han blir helt återställd.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *