• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Motion med myror o hund

Någon gång om dagen tar jag en promenad på denna gata Kanza Mambohou alldeles i grannskapet, med Bob. Han blir överlycklig över att komma iväg. Idag passerade vi en myrväg av ivriga myror, på väg någonstans. Om  den har något namn var det ingen myra som upplyste oss om.

LÄS MER

Share

Besök

I söndags 17 januari hade vi besök av Antoinette, Guimel och Marcel. De två sistnämnda har besökt Sverige för ADPM 2001. Tiden går fort. Antoinette har fått ekonomiskt stöd från Lotta Granberg att bygga ett hus. Det är på gång, men det återstår mycket att göra innan huset är inflyttningsklart.

LÄS MER

Share

En fika i Mafouta

Idag for jag in till Mafouta, som ligger all deles utanför Brazzaville, för att betala vår elräkning. Varannan månad kommer en faktura på 16 000 frcs CFA. Det motsvarar 240 SEK. Det är ett fast belopp och vi har ingen elräknare i huset. Vi kan alltså använda el utan att…

LÄS MER

Share

Nyårsdagen 2016

Matlagning till första januari 2016 i Nganga Lingolo. Två spisar som verkar vara tillverkade av burkar som innehållit färg el dyl i stora bilden. Man tager vad man haver. Lägger in en serie bilder från förberedelserna.

LÄS MER

Share