• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Internet uppkoppling kontroll

Efter att ha fått internetuppkopplingen utslagen av åskblixt i november förra året har jag nu återinstallerat den. Dyrt, men det känns nödvändigt med en uppkoppling.

Nu har jag använt den i ca två veckor och nu kl 02h43 onsdag den 8 mars fungerar den bra. Men när jag försöker använda den på dagtid, säg mellan  8 – 21, så fungerar den väldigt långsamt. Det blir praktiskt taget omöjligt. Får vänta kanske fem minuter innan jag kommer in på en sida. Dessutom kommer jag in på sidor, men då försvinner kontakten när jag ska gå vidare, eller till ex lägga in ett inlägg på min blogg.

Har ringt AMC och dom måste ju ordna till detta.

PS När jag nyss publicerade detta inlägg tog det ca tre minuter innan det var publicerat. Inte bra.

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *