• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Fundamentalist – ja visst!

 

Har fått in någon på FB som delar eller gillar inlägg ung som detta. Intressant att följa. Finns det inte dessutom kristna församlingar som ställer upp på SD:s värderingar?

Mårten Streng 19 aug 2017 Facebook

 

Jag vet inte, men det klingar väldigt dåligt då politiker på toppnivå inte har desto mera omdöme och häver ur sig nåt i stil med att ”alla religioner vill bara väl, ingen vill något ont” Det är ju helt enkelt inte sant, Det står klar och tydligt i muslimernas hela bok, Koranen, att en muslim ska ta livet av de otrogna. Fredlig religion? Hm

 

Många/de flesta muslimer (eller ska vi kalla dem ”muslimer”, för de följer ju inte Koranen!) är goda, trevliga, skötsamma, fredliga och snälla människor, vill inget nåt illa(jag har många muslimska vänner), ja, men ISLAM är ingen ”fredlig ” religion – allt annat! IS följer koranen, lever som ”rätt-trogna” muslimer, är inte och vill inte vara ”sekulariserade” (de hatar även även sina muslimska ”bröder” som inte tar Muhammeds ord i Koranen på allvar, utan kompromissar, är s k ”namn-muslimer” Låter fenomenet bekant ”Namn-kristen”

 

Samma IS tror också på Jesu återkomst (hur konstigt et än låter) och att det ska uppstå kaos innan dess. Det är en av orsakerna varför de gör vad de gör. Kaos, skräck. Allt i enlighet med Allahs vilja.. Hm

 

Det dessas besatta vildhjärnor inte vet, är att de kommer att dömas till evig skilsmässa från Gud, kastas i det brinnande helvete. O, om de ville vakna från sin villolära, fatta vem de egentligen tjänar (Satan), vända om, ta emot JESUS i sina hjärtan. Jo, allt detta är möjligt, INGENTING är omöjligt för Gud. Men om de inte vill omvända sig – obs samma ”regel” gäller alla människor, också dig och mig, präktiga, skötsamma nordbor! – kommer domen att drabba dem – och det hårt.

 

 

 

som jag sagt så många gånger. TA EMOT JESUS I DITT HJÄRTA och bli frälst. Utan Jesus går du evigt förlorad. (Joh 3:16) Du har inte en chans utan Jesus. Du hamnar helvetet tillsammans med IS-krigare och annat pack. Ja, det är sant! Men det vill du ju inte, så SÄG JA TILL JESUS. Gör ett beslut. Så fort som möjligt. Bekänn dina synder. LÅT JESUS FRÄLSA DIG!
Vem vet när det är DIN tur att dö eller dödas. Varför riskera att dö innan du gjort upp med GUD?? Dårskap att vänta tills man blir gammal och det kanske är för sent att ta några (nya) beslut… Just sayin. För att jag bryr mig…

 

 

 

I samma nyheter jag hörde idag, sa en terroristexpert och -forskare att ”ja, det finns terrorister inom många religioner… kristna terrorister. Se bara på Breivik. Han var en kristen terrorist…” WHAT??!

 

En sann kristen kan INTE vara terrorist. Helt omöjligt. Världen förstår inte skillnaden på kristen och namnkristen. Tragiskt att man blandar ihop korten på detta vis. Och på toppnivå dessutom. Dåligt omdöme.

 

Och: VAR INTE RÄDD. Jo, om du inte tagit emot Jesus i ditt hjärta, har du orsak att vara rädd (du hänger löst, och dör du i morrn vet du inte säkert vart du hamnar??…), men har du lämnat ditt liv i GUDS HÄNDER, är du en pånyttfödd kristen, ja, då har du en plats i himlen. Du behöver inte frukta döden. Du vet din adress: HIMLEN

 

 

 

JESUS ÄR HERRE. Se till att du är vän med honom!

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *