• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Bankärenden i Kongo & Sverige

För två dagar sedan kom pengarna som Visas bankautomat stal från mig den  9 mars. Kul och det var vad banken här hävdade bestämt. Lugn, det ordnar sig! Och det gjorde det. Jag hade ju tagit ut kongofranc, men eftersom jag tagit med kameran passade jag på att ta en bild på automaten. Det tog lite tid och då drog maskinen helt sonika tillbaka pengarna som fanns i sedelutmataren. På bilden syns de pengar som jag inte fick.

Jag har också försökt föra över pengar från mitt bankkonto i Sverige till banken BCI här, där jag nu har ett konto. Men Nordea vägrade och avvisade överföringen utan att förklara vad som var fel. Jag ringde telefonbanken, men de kunde bara säga att det ska gå bra att med internetbank för över pengar till Kongo. Jag ska kontakta dom på måndag.

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *