• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Resa i Kongo

Alhonsine skulle åka med lastbil till jorden i Vounda måndag den 27 april för att stanna en vecka och kolla arbetet som sker där. Vi har två personer och en grupp på åtta personer som förbereder odling och djuruppfödning. Bilen hade dock gått sönder så avresan fördröjdes till måndag den 4 maj. Den måndagen kom besked att bilen inte var reparerad, men den skulle åka på tisdagen. Alphonsine lämnade Nganga Lingolo vid åtta-tiden på morgonen för att gå ombord och övervaka de varor vi skulle ha med. Lastbilen går ut från Total i Bacongo. Hon väntade och väntade. Vid fyratiden åkte hon hem för att äta och vila lite. Bilen skulle lasta färdigt och sedan stanna hos oss i Nganga Lingolo. Kl 18 kom bud att den var på gång. Vi gick ner och ca kl 19 kom den. Nu reser dom hela natten och kommer fram någon gång i morgon. Jag följer inte med denna gång. Det är för primitivt för mig att bo där än. Hon reser tillsammans med en person som ska arbeta med att göra en enkel övernattningsplats.

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *