• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Hälsan

Har haft lite problem med min astma, som ju är 20 år gammal. jag har tagit medicin, när det behövts. Jag fick med ett antal behållare ”Symbicort Turbuhaler” från Sverige. De har fungerat bra. Men så tog dom slut. Jag gick till apoteket och dom hade sådana. Jag köpte en för 800 SEK. Men den hjälpte inte, mina besvär fortsatte. Nu har jag varit hos läkare här. De tog prover och skickade mig bl a för att ta EKG och röntga lungorna. Jag fick hjälp av Alphonsines barnbarn, Nella för att hitta och göra undersökningarna.

Inga större problem där. Jag har ”Poumon senile”

. Trots det känner jag mig inte särskilt senil.

Sedan skrev doktorn ut en ny ”turbuhaler”, som visade sig kosta just under 50 SEK. Den verkar fungera bra. En nätt vinst på 750 kronor för varje behållare. Tack för det!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *