• Välkommen

    Mina inlägg finns indelade i kategorier till vänster. Sidor, med mer stadigvarande information, nås via menyn ovan.

Vrickade vristen

Vi åkte till vårt projekt i Vounda ”Maman Ullas jord” för att slutföra köpet. Traditionellt genomförs en stor fest, som köparna förstås, bjuder på vid ett sådant tillfälle. Vi var där i sex dagar. Redan morgonen den första gick jag ut för att fixa mig en vandringsstav, men visp så halkade jag och vrickade vristen. Därefter var jag i stort sett orörlig hela besöket. De andra placerade ut stolpar var gränserna gick och bekantade sig med omgivningarna med besök hit och dit. Jag vaktade stugorna. Så kan det gå! Vristen är efter tre veckor ännu ej helt OK. Dock intressant upplevelse att genomgå traditionell behandling

.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *